Nieuws Eindhoven eo (bron: AD)

AD.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
AD.nl - laatste nieuws, opinie en achtergronden
  1. EINDHOVEN - Een man is vrijdagavond gestoken tijdens een vechtpartij in Eindhoven. Dat gebeurde bij een opvanglocatie aan de Boutenslaan. Het slachtoffer raakte lichtgewond.
  2. EINDHOVEN - Een fietsster is vrijdagavond rond 23.30 uur gewond geraakt bij een aanrijding door een auto op de Boutenslaan in Eindhoven. De automobilist is doorgereden.
  3. EINDHOVEN - In het Labrehuis aan de Boutenslaan in Eindhoven is vrijdagavond rond 21.30 uur een steekincident geweest. Een man is lichtgewond geraakt tijdens een vechtpartij.
  4. EINDHOVEN - Negen van de tien verkeersongelukken zijn het gevolg van afwijkend gedrag van een weggebruiker, zegt de gemeente Eindhoven. Een campagne moet dat gedrag verbeteren.
  5. EINDHOVEN - Sinds donderdag heeft het European Air Transport Command (EATC) op Vliegbasis Eindhoven een nieuwe commandant: generaal majoor Andreas Schick. Een prachtbaan vindt de Duitser. Hoewel hij best nog eens in een straaljager zou willen stappen, zoals vroeger.
  6. EINDHOVEN - De Strijpsestraat is niet afgezet en de terrassen zitten voor de verandering niet overvol. Tóch is het tot en met woensdag kermis op het Trudoplein.
  7. EINDHOVEN - Een bestuurder is vrijdagmiddag rond 12.00 uur aangehouden op de N2 in Eindhoven voor het rijden door rood licht, weigeren bloedonderzoek en het rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs.
  8. De Eindhovense golfbaan Welschap sluit eind dit jaar de deuren. Volgens de directie bleek het niet mogelijk om het terrein financieel gezond te houden.
  9. De Eindhovense krachtsporter Matthieu Onderdijk (37) was topfit en tóch ligt hij door corona aan het zuurstof in het Catharina Ziekenhuis. Hij doet een dringende oproep: ,,Laten we teruggaan naar de saamhorigheid van het begin.” Zijn bericht wordt massaal gedeeld op sociale media.
  10. Ziekenhuizen staan te springen om testen die het coronavirus binnen korte tijd kunnen vaststellen. Het UMC in Utrecht is begonnen met het testen van nieuwe sneltesten, die binnen een half uur uitslag kunnen geven. Als dat een succes wordt, kan de nieuwe sneltest op grote schaal gebruikt worden.
Created by LINELABOX